BABY FLOATEN EN MEER...
Baby spa Apeldoorn, de enige baby wellness in Apeldoorn.

Ons verhaal

Ik ben Maureen Jansen moeder van vier prachtige kinderen. Ik ben eigenaar van Baby spa Apeldoorn en ik neem jullie mee in mijn verhaal waarom ik graag een baby spa wilde openen. Wij hebben binnen ons gezin zelf ondervonden wat een baby spa voor uitwerking kan hebben op een kindje met slaapproblemen en maag en darmklachten.

Onze jongste dochter heeft de auto-immuunziekte Coeliakie. Mensen met coeliakie zijn overgevoelig voor het eiwit gluten wat vaak gepaard gaat met een overgevoeligheid voor lactose. Onze Marley kampte met heftige buikkrampen in combinatie met veel spugen voor de diagnose Coeliakie bekend was. Marley sliep slecht en was vaak ontroostbaar. Als ouder maakt het je radeloos. Wij hadden wel eens gehoord van een baby spa maar wisten het fijne er niet van. Na ons erin te hebben verdiept waar het allemaal goed voor zou zijn gingen we opzoek naar een baby spa. Nergens in Apeldoorn zat op dat moment een baby spa. We besloten naar een andere plaats te gaan om te kijken of dit voor Marley zou werken.

Wat onwennig en sceptisch gingen we erheen, maar wat daar gebeurde was enorm bijzonder. Wij zagen onze dochter sinds een lange tijd weer ontspannen en genieten. Ze huilde niet en greep niet naar haar buikje. Dit voelde zo goed en zo fijn dat we dit een aantal keer met Marley zijn blijven doen. De baby spa heeft Marley door een vervelende periode geholpen in de tijd dat de diagnose coeliakie nog niet gesteld was. Dit maakte voor mij zo duidelijk dat een baby spa grote invloed kan hebben op de gezondheid van je kindje.

Zelfs de instortende economie kon mij niet weerhouden om mijn eigen baby spa te openen en dat is echt omdat wij uit eigen ervaring weten hoe belangrijk dit kan zijn voor kindjes.

Wees welkom op onze prachtige locatie onder de kap van sauna Apeldoorn.