BABY FLOATEN EN MEER...
Baby spa Apeldoorn, de enige baby wellness in Apeldoorn.

 

Baby floaten in Apeldoorn

Floaten verbetert de balans en coördinatie van je baby, wat op de lange termijn helpt bij het kruipen, lopen en zwemmen. Float sessies voor kindjes van 0 tot 2 jaar oud zonder tijdslimiet! Wij kijken echt naar de baby en wat die fijn vindt qua tijdsduur. Tevens verzorgen wij babymassage en baby yoga. Het warme water werkt kalmerend en is goed voor het slaapritme. De tegendruk van het water helpt tegen krampjes en heeft een positief effect op de spijsvertering. De float sessie is een lichte work-out die helpt bij het versterken van de longen, de spieren en het hart van je kleintje. Het gevoel van het water ondersteunt de ontwikkeling van de hersenen.

Cadeaubon bestellen
baby floaten apeldoornFloaten van 0 tot 2 jaar

Floaten kan bij ons vanaf 2 weken oud (wanneer het navel stompje eraf is) tot de leeftijd van 2 jaar. Kindjes tot 8 maanden maken gebruik van de nek float. Wij maken gebruik van floats met het keurmerk CE EN-71 deze zijn getest en voldoen aan de Europese veiligheidsnorm. Door de nek float is je kindje geheel gewichtloos en kan het vrij bewegen in het water. Voor kindjes vanaf 8 maanden hebben we de chest float. Bij de chest float ligt je kindje in de buik of rugslag. Kindjes vanaf 8 maanden bewegen meer en observeren mensen en objecten. Met de chest float kan je kindje dit vrij doen. Voor kindjes die zelfstandig kunnen zitten hebben wij de zit float. Bij de zit float kan je kindje lekker trappelen en dobberen.


Waarom babyfloaten

Een baby zit negen maanden in de buik waar het kindje lekker kan rond dobberen. Door de warmte in de baarmoeder en het vruchtwater om het kindje heen kan het kindje ontspannen, en het geeft een veilig gevoel.
In onze hydrotherapie baden bootsen we het gevoel van de baarmoeder na. Onze baden zijn tussen de 34 en 36 graden en zijn gevuld met gezuiverd water zonder chemicaliën. Het warme water werkt kalmerend en is goed voor het slaapritme van je kindje.


baby floaten spa apeldoorn


Baby spa / wellness Apeldoorn


Online afspraak maken

Bij Baby spa Apeldoorn kun je terecht voor:

- floaten (van 0 tot 2 jaar!)
- baby massage
- baby yoga

U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week, online een afspraak maken!

AFSPRAAK MAKEN


Babymassage

Babymassage kan bij ons vanaf 2 weken oud. Het versterkt de band tussen jou en je kindje. Tijdens de massage komt er Oxytocine vrij. Dit hormoon zorgt voor verbondenheid. Door huid op huid contact met je kindje daalt de aanmaak van het stresshormoon Cortisol. Kindjes met slaapproblemen, overstrekken of krampjes hebben veel baat bij een babymassage.

De massage oefeningen worden voor gedaan op een pop waarna dit overgenomen wordt en je dit zelf toepast bij je kindje. Uit onderzoek is gebleken dat premature kindjes veel baat hebben bij floaten en de massage, dit omdat het de groei kan bevorderen van je kindje. Tijdens de massage kan er gebruik worden gemaakt van onze etherische oliën. Al onze producten zijn op natuurlijke basis.

Baby yoga

Baby Yoga kan bij ons vanaf 2 maanden oud. Bij baby yoga kan je kindje heerlijk ontspannen. Door je kindje te stimuleren bepaalde bewegingen te maken ontspant je kindje en traint hierbij gelijk spieren. Dit bevorderd kruipen en lopen op latere leeftijd. Baby yoga versterkt eveneens als de massage de band met je kindje.

Bij baby yoga is bewezen dat kindjes met het Syndroom van Down hier veel baat bij hebben. Door de versterking van spieren en flexibiliteit stimuleer je de motorische ontwikkeling van je kindje. De yoga oefeningen worden voor gedaan op een pop waarna dit overgenomen wordt en je dit zelf toepast bij je kindje.


Cadeaubon bestellen


Een kijkje in onze spa...

Bestel hier onze eigen Shea Butter!